top of page

ÜRETİCİLER YENİ SEZON İÇİN TOPRAK HAZIRLIĞINDA NELERE DİKKAT ETMELİ ? | BİTKİ FİLOZOFU

Ziraat Yüksek Mühendisi Mustafa Kutlu'nun sunduğu 'Bitki Filozofu' bu bölümde Doğu Akdeniz Araştırma Enstitüsü Yağlı Tohumlu Bitkiler Birimi Sorumlusu Dr. Ayşe Nuran Çil'i konuk alıyor! 1950'li yıllarda ülkemize gelen yer fıstığı, ilk olarak Akdeniz'de küçük aile işletmeleri tarafından 1960-1970 yıllarında üretilmeye başlandı. Yer fıstığının ekonomimizdeki yerini konuştuğumuz programda severek tükettiğimiz yer fıstığının ülkemize geldiği ilk zamanından başlayarak günümüze uzanan sürecini tüm ayrıntılarıyla konuştuk.

ARKAMIZDA

MUTLU
ÜRETİCİLER
VAR

bottom of page